No Ordinary Family (2010-?)


Titel:
No Ordinary Family (2010-?)
Längd: Varje avsnitt ca 60 min
Genre: Action/Drama/Familj
Skådespelare: Michael Chiklis, Julie Benz, Kay Panabaker, Jimmy Bennett, Autumn Reeser, Romany Malco
IMDB-betyg: 7.5/10

Handling:
Familjen Powell överlever en flygkrasch och upptäcker därefter att de fått övernaturliga förmågor. Mamma Stephanie är snabbare än en kula, pappa Jim är superstark, dottern Daphne kan höra folks tankar och sonen J.J har blivigt ett geni.

En serie för hela familjen! Lagom med action, humor och spänning.
Det känns såklart hyfsat klyschigt och stereotypt då pappan i familjen får en sådan fruktansvärt manlig kraft som superstark, passande som fan att dottern Daphne får sin tankekraft precis i dejtningsåldern och att sonen J.J får sin ultrahjärna exakt då det går trögt i skolan, men om man ser mellan fingrarna på dessa bagateller går det bra.
Julie Benz spelar här den snabba mamman, hon har tidigare blivigt känd över sin medverkan i den populära tv-serien ”Dexter” (2006-), där hon komiskt nog också spelade mamma till två barn.
Under tv-seriens gång fick jag en liten womencrush på den otroligt charmigt småknäppa Autumn Reeser som vi tidigare blivigt bekanta med genom ”O.C” (2003-) och ”Entourage” (2004-).
Skaparna av ”No Ordinary Family” (Greg Berlanti och Jon Harmon Feldman) har tidigare jobbat tillsammans med bl.a. ”Dirty Sexy Money” (2007-2009) och ”Dawson’s Creek” (1998-2003), medan Greg Berlanti haft ett eget finger med i spelet till ”Brothers & Sisters” (2006-).
I skrivande stund finns det bara en säsong, men det känns som att de kommer försöka sig på en till.
Serien är mycket lättsam att följa och att tycka om eftersom de, förutom superkrafter, också har vanliga problem att handskas med.
Jag ger den 5/5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0