Against all odds (1984)


Titel:
Against all odds (1984)
Längd: 128 min
Genre: Drama/Action
Skådespelare: Jeff Bridge, James Woods, Rachel Ward, Swoosie Kurtz
IMDB-betyg: 5.7/10

Handling:
Terry Brogan (Jeff Bridge) har haft en relativt stor karriär inom amerikansk fotboll, men efter en smärre skada får han inte längre spela. Hans rika vän Jake Wise (James Woods) ger honom ett uppdrag att hitta en hans flickvän, Jessie (Rachel Ward), som enligt honom stal en förmögenhet av honom.
Terry åker till Mexico för att leta efter henne, men det han inte hade räknat med var att hon skulle stjäla hans hjärta.

Ännu ett starkt bevis på att man inte ska döma boken efter omslaget, och i detta fall pekade framsidan på att man skulle få spendera 128 minuter-superkärlek och massvis med tårar. Ack vilken besvikelse. Fast där har jag bara mig själv att skylla som hypade upp den så vansinnigt.
Filmen i överlag var dock ingenting att hurra över, alla intriger blev som i ett virrvarr och man var alltid väldigt osäker på karaktärernas ståndpunkt.
Jeff Bridge var ungefär 35 bast och såg ut som en riktig hunkig skogshuggare med skägg och öppen skjorta, han gjorde utöver sin snygga appearance ett bra jobb!
James Woods, mest känd för tv-serien Shark, såg ungefär ut som vanligt och gjorde ett neutralt jobb.
Rachel Wards karaktär var sjukt dryg och mina åsikter kring hennes skådespelarinsatser är inte så många, hon gjorde med andra ord inget kanonjobb.
En kul kuriosa är att Phil Collins gjorde den kända låten ”Against all odds (Take a loke at me know)” till den här filmen.
Filmen får 2/5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0