Elephant White (2011)


Titel:
Elephant White (2011)
Längd: 91 min
Genre: Action/thriller
Skådespelare: Djimon Hounsou, Kevin Bacon, Jurantanin Pitakporntrakul
IMDB-betyg: 5.1/10

Handling:
I Bankok befinner sig yrkesmördaren Curtie som har blivit hyrd av en affärsman till att mörda några män som har knarkat ner hans dotter. Samtidigt dras han in i sexhandeln och träffar på den märkliga flickan Mae.

Värdelös film! Verkligen!
Huvudrollen görs av Djimon Hounsou, en man enligt mig som är otroligt mycket bättre än den här filmen! Han har tidigare blivit nominerad till två Oscars, och man kan se honom i bl.a. ”Gladiator” (2000) och ”Blood Diamon” (2006). Själv såg jag honom senast i den halvdåliga romantiska komedin ”Beauty Shop” (2005).
Kevin Bacon har också en roll. Honom såg jag senast i biofilmen ”X-Men: First Class” (2011) och ”Beauty Shop” (2005). Man kan även se honom i den grymma ”Hollow Man” (2000) och den snart aktuella ”Crazy, Stupid, Love.” (2011) som jag tror kommer vara hur bra som helst!!
Jag förstår verkligen inte vad som gick igenom regissören Prachya Pinkaews huvud då han släppte den här filmen. Tänkte han ”Fan, den här rullen blev verkligen urkass! Äsch, jag hoppas ingen lägger märke till den!”? Den är i alla fall pinsamt dålig och man som åskådare förtjänar ett pris som inte stänger av efter första 15 minuterarna! Det som räddar filmen lite är att Djimon Hounsou verkligen är skapt för att vara svettig, bära öppna skjortor, ha en tandpetare i munnen och springa omkring med tunga gevär. Det, och att det fanns några fräna action-scener, utan dem skulle filmen som sagt suga mer (om det ens var möjligt)!
Den får knappt 2/5, knappt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0