100 höjdare (2004-)


Titel:
100 Höjdare (2004- )
Längd: 25-45 min
Genre: Underhållning
Skådespelare (Programledare): Filip Hammar, Fredrik Wikingsson
IMDB-betyg: 7.9/10

Handling:
Säsong 1:
I den första säsongen listar grabbarna ”Sveriges 100 roligaste ögonblick” genom en hel säsong.

Säsong 2:
Andra säsongen är lite annorlunda än den föregående, då de nu sitter i en studio och gästas av olika kändisar som får diskutera och lista ”världens 100 roligaste ögonblick”.

Säsong 3:
I tredje säsongen sitter de i en studio som är smyckad med djungeltema där killarna själv och två gäster listar 10 klipp/avsnitt, där några av rubrikerna lyder ”de uslaste ögonblicken” och ”de sämsta idéerna”.

Säsong 4:
I fjärde säsongen ger sig duon ut i Sverige för att leta rätt på de skönaste människorna. I sista avsnittet äger en smärre tävling till, och den skönaste människan koras.

Säsong 5:
Femte säsongen är ungefär som den föregående, med skillnaden att det är Skandinaviens skönaste människa som ska hittas. Slutet på säsongen firas med en gala där alla inblandade människor från den här, den förra säsongen och kändisar gästas.

Säsong 6:
Sista säsongen åker Filip och Fredrik till USA för att hitta den skönaste människan. Många färgstarka personligheter tävlar om priset i slutet, men till hjälp att kora vinnaren tar de hjälp av människor från föregående säsonger.

Den här serien är verkligen sjukt underhållande då man får träffa intressanta och originella människor från både Sverige och USA.
Jag personligen tycker att den sista säsongen är bäst, eftersom USA har en tendens att ibland vara väldigt extrema och det blir genast festligt att kolla på.
De tre sista säsongerna är annorlunda gentemot de tre första, eftersom Filip och Fredrik då åker ut och intervjuar människor istället för att sitta i en studio, de blir därför självklart mer personligt och underhållande.
Jag för min egen del älskar i princip allt som Filip och Fredrik gör, då jag även sett bl.a. ”Grattis världen” och ”High Chaparall” som är minst lika bra!
Den här serien får utan tvekan 5/5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0