No Strings Attached (2011)


Titel:
No Strings Attached (2011)
Längd: 108 min
Genre: Komedi/Romantik
Skådespelare: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Lake Bell, Cary Elwes, Ludacris, Mindy Kaling, Kevin Kline, Ophelia Lovibond, Olivia Thirlby, Greta Gerwig
IMDB-betyg: 6.2/10

Handling:
Emma (Natalie Portman) och Adam (Ashton Kutcher) har ett kk-förhållande med två regler: Ingen svartsjuka och inga känslor. Det går bra till en början men ju mer de umgås desto svårare blir det att hålla känslorna i styr.

En sevärd romantisk komedi!
Ashton Kutcher har nästan enbart den här typen av filmer i bagaget, det är i princip så att man nästan kan googla ”komedi+romantik” och då få fram en bild på Ashton, nästan.
Natalie Portman däremot har gjort en rad olika generar; thriller, drama, komedi, action, sci-fi, äventyr osv. Hon är en tjej som jag har en otroligt stor respekt för, dels för att hon testat på så många filmtyper och dels för att hon är en sjuhelsikes duktig skådespelare. Det sistnämna syftar jag självklart på hennes otroliga prestation i ”Black Swan” (2010) som hon vann en Oscar för.
Det är Ivan Reitman som har regisserat ”No Strings Attached” (2011), men han är nog mest känd som skaparen av ”Ghostbusters”-filmerna och den Oscarsnominerade ”Up in the Air” (2009) med George Clooney.
Filmen var inte sådär överdrivet bra, men den duger absolut när man helt enkelt inte orkar använda hjärnan och bara vill se en feelgood-film.
Ger den 3/5


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0