Mean Girls (2004)


Titel:
Mean Girls (2004)
Längd: 97 min
Genre: Komedi/Romantik
Skådespelare: Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lizzy Caplan, Daniel Franzese, Lacey Chabert, Amanda Seyfried, Tina Fey, Jonathan Bennett
IMDB-betyg: 6.9/10

Handling:
Cady Heron har hela sitt liv blivit hemskolad. När det äntligen är dags för henne att börja i en riktig skola upptäcker hon att det är djungelns lagar som gäller, och att ingen går att lita på.




Panik inför att hitta en passande chick-flick till tjejkvällen? Lugn i stormen, för ”Mean Girls” är nått av de tjejigaste man någonsin kan se. Lovar. Den innehåller rosa, bröst, killproblem, bitchiga tjejer, prom-night, Linday Lohan och massor av uttjatade highschool klyschor.
När en gammal tjejkompis kom och hälsade på för några dagar sedan kändes det nästan givet för oss att slå på en sånhär gammal ”goding”.
Regissören är chick-flick-prinsen Mark Water som även ligger bakom ”Freaky Friday” (2003), ”Just like Heaven” (2005) och den lite nyare ”Mr. Popper’s Penguins” (2011).
Huvudrollern spelas av drottningen inom tjejfilmer, Lindsay Lohan, som gjorde sin karriär när hon spelade tvillingarna i ”Föräldrafällan” (1998), men som man också kan se i ”Just My Luck” (2006). Med på rollistan kan vi även se Rachel McAdams som jag senast såg i den värdelösa filmen ”Morning Glory” (2010), den framgångsrika Tina Fey, Lizzy Caplan från ”Cloverfield” (2008), Daniel Frenzese som man kan se som våldtäktsman i skräck/thrillern ”I Spit on Your Grave” (2010), och även vackra Amanda Seyfried från den nya ”In Time” (2011).
Har man tjejkompisarna över och är sugna på en lättsam och underhållande romantisk komedi, är det här verkligen någonting jag rekommenderar!
-Welcome to girlworld!
Jag ger filmen 3/5


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0